JongBLN

'Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.' Als net beginnend ondernemer moet je leiding geven aan jouw bedrijf, maar daar komt veel bij kijken. De maritieme sector is een sector met veel verandering en vernieuwing. Goede contacten, samenwerking en leervermogen is daarbij van groot belang. JongBLN wil daarom een ontmoeting van jonge ondernemers mogelijk maken. Zo zorgen we voor goede contacten, nu en in de toekomst, die de basis kunnen vormen voor een goede samenwerking tussen de verschillende beroepen (schipper, verzekeraar, verlader, e.d.).

Gezamenlijk wordt ingespeeld op -toekomstige- ontwikkelingen in de sector die jonge ondernemers raken. Activiteiten worden daarop afgestemd, zodat onderlinge ervaring en kennis kan worden gedeeld. Daarin werken we zoveel mogelijk samen met andere domeinen en ledengroepen binnen Koninklijke BLN-Schuttevaer en andere partijen. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat er een bijdrage wordt geleverd, die door de beroepspraktijk wordt gewenst.

Wat doet JongBLN?

Maak kennis met het bestuur

Meld je aan voor JongBLN

Blijf op de hoogte

JongBLN is ook actief op social media. Je kunt ons volgen en bereiken via Facebook en Twitter.

Bestuur

Uw contactpersoon voor deze ledengroep

Voor meer informatie over JongBLN meter neemt u contact op met verenigingssecretaris Kelly van Toorenburg via kellyvantoorenburg@bln.nl of telefoonnummer 078-7820565.

Interview met Hendrik Mulder

Kom meer te weten over de eigenschappen en ambities van JongBLN bestuurslid, Hendrik Mulder. Klik hier voor het complete interview.

Interview met Ilona Brands

Wil je meer weten over JongBLN bestuurslid Ilona Brands? Wil je weten o.a. waarom zij zich heeft aangemeld voor het JongBLN bestuur? Klik dan hier voor het complete interview.

Interview met William Gerritsma

Wil je meer weten over JongBLN bestuurslid William Gerritsma? Wil je weten met wie hij weleens zou willen dineren en welke verhalen zijn familie over hem vertelt? Klik dan hier voor het complete interview.

Interview met Kelly van Toorenburg

Wil je meer weten over JongBLN bestuurslid Kelly van Toorenburg? Wil je weten wat haar ambities zijn voor JongBLN en wie haar binnenvaartheld is? Klik dan hier voor het complete interview.

Interview met Michael Klos

Kom meer te weten over de eigenschappen en ambities van JongBLN bestuurslid, Michael Klos. Klik hier voor het complete interview.