Over BLN-Schuttervaer


Wij zijn Koninklijke BLN-Schuttevaer. Een ketenbrede brancheorganisatie ván en vóór de binnenvaart. We zetten ons in voor specifieke belangen van ondernemers én collectieve behoeften van de sector. We zijn er voor varende ondernemers, reders, bevrachters, operators en overige vaarweggebruikers. Vanuit de filosofie 'verbinden vanuit diversiteit' bouwen we aan één sterke community waarin alle partijen samenwerken aan een duurzaam toekomstperspectief voor de binnenvaart. Samen zetten we de binnenvaart met hoofdletters op de kaart. Ons gemotiveerde team zet zich dagelijks in voor:

  • Robuuste natte infrastructuur
  • Voldoende ligplaatsen
  • Praktijkgericht onderwijs
  • Veiligheid; eigen verantwoordelijkheid
  • Realistische vergroening
  • Moderne bemanningsregelgeving
  • Professionaliseren ondernemerschap
  • IJzersterk imago


Door dagelijks met man en macht te werken aan toonaangevende belangenbehartiging boeken we klinkende resultaten. Bekijk een overzicht van recente successen op de pagina 'Wat doet Koninklijke BLN-Schuttevaer'.

Overtuigd van onze toegevoegde waarde?

Word lid van Koninklijke BLN-Schuttevaer

Het team

Het kantoor van Koninklijke BLN-Schuttevaer wordt bemand door een zorgvuldig samengesteld team van professionals die ieder vanuit hun eigen expertise een bijdrage leveren aan het succes van de organisatie. Daaromheen mogen we rekenen op de steun en inzet van betrokken binnenvaartondernemers die zich sterk maken voor de binnenvaartsector door zitting te nemen in besturen, afdelingen, ledengroepen en commissies.

 

KANTOOR

Het supportteam van Koninklijke BLN-Schuttevaer wordt gevormd door een mix van professionals, waaronder een aantal met een varend verleden, die dagelijks met man en macht werken aan het succes van de organisatie en de binnenvaartsector.

Maak kennis met het kantoor

BESTUUR

Het bestuur van Koninklijke BLN-Schuttevaer bestaat uit rasechte nestors en jonge ondernemers die zijn afgevaardigd uit de diverse ledengroepen en hun ervaring en nieuwe inzichten bundelen ter begeleiding van onze organisatie.

Maak kennis met het Algemeen Bestuur

REGIO'S

Onze regiocoördinatoren werken zij aan zij met de landelijke Nautisch-Technisch adviseurs en nemen in die hoedanigheid ook deel aan regionale overleggen met bijvoorbeeld Rijkswaterstaat.

Maak kennis met de regiovertegenwoordigers

AFDELINGEN

De afdelingen kennen hun gebied op hun duimpje. Afdelingsbesturen inventariseren samen met hun leden belangrijke nautisch-technische kwesties en formuleren met elkaar gewenste oplossingen.

Maak kennis met de afdelingen

LEDENGROEPEN

Leden hebben de gelegenheid zitting te nemen in één van onze ledengroepen waarin gelijkgestemden met elkaar in gesprek gaan over onderwerpen die specifiek voor hen van belang zijn.

Maak kennis met de ledengroepen

COMMISSIES

Commissies kijken ledengroepoverstijgend naar de complete branche en inventariseren welke trends en actualiteiten aandacht en opvolging behoeven. Binnen BLN-Schuttevaer zijn de volgende commissies actief:

Maak kennis met de commissies