Wij zijn BLN; voor onze leden

Koninklijke BLN-Schuttevaer is het resultaat van de breed gevoelde behoefte aan één professionele belangenbehartiger met daadwerkelijke slagkracht. Onze leden vormen het fundament. Kortom, wij zijn er voor ú! Om succesvol te zijn in de huidige concurrerende markt heeft u al uw energie nodig voor uw eigen bedrijfsvoering. Daarom ondersteunen wij onze leden waar we maar kunnen. We zetten ons in voor persoonlijke belangen én collectieve behoeften. Klik hier voor een overzicht van onze leden.

Aanverwante bedrijven aan de binnenvaart kunnen buitengewoon lid worden.

Klik hier voor een overzicht van de Buitengewone Leden.

Word net als uw collega's lid van Koninklijke BLN-Schuttevaer!

BLN-leden aan het woord

Riemer Kingma

kvb. Maranta

"Ik ben BLN, omdat ik het belangrijk vind dat we onze eigen identiteit kunnen behouden, maar wel als overkoepelende organisatie met één stem in gesprek zijn en blijven met de politiek."
Bekijk voor Riemer's hele verhaal de video


Beloften van BLN

Eenvoudige kennisoverdracht

Als lid van BLN bent u 24 uur per dag en 7 dagen per week op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen, nieuwe technieken en wet- en regelgeving via een afgeschermd gedeelte op de website, bulletins, social media en onze helpdesk.

Professioneel ondernemerschap

BLN helpt leden zich te blijven ontwikkelen als ondernemer én om de juiste kansen te signaleren via verschillende vormen van onderwijs en onze ledengroepen.

Betrokken belangenbehartiging

BLN zorgt via krachtige politieke lobby, doelgerichte regelgeving en de realisatie van een positief imago voor de branche voor een aangenaam ondernemersklimaat en een grote aantrekkingskracht op de binnenvaart bij stakeholders.

Direct ledenvoordeel

BLN-leden krijgen aantrekkelijke voordelen. Inclusieve aanbiedingen zijn standaard gratis opties bij een lidmaatschap. Exclusieve
aanbiedingen zijn mooie kortingen en andere interessante regelingen. Lees verder »

Kortom, bij BLN hebben leden alle vrijheid om zich naar eigen wens te organiseren en aan te sluiten. Juist door krachten optimaal te bundelen zetten we koers naar een duurzaam toekomstperspectief voor de binnenvaart. BLN-leden profiteren bovendien van mooie garanties.

Typen lidmaatschappen

Buitengewone leden kunnen niet als lid van het BLN bestuur worden gekozen en hebben geen stemrecht, maar een adviserende stem in de algemene ledenvergadering. Zowel gewone leden als buitengewone leden hebben het recht bij de inschrijving als lid ingedeeld te worden bij een ledengroep naar keuze. In de algemene ledenvergadering van de betrokken ledengroepenhebben de gewone leden en de buitengewone leden, die tot die ledengroep behoren, wel stemrecht. Geassocieerde leden zijn geen onderdeel van een ledengroep en kunnen wel de algemene ledenvergadering van BLN bijwonen (geen stemrecht).

Bekijk hier de contributieregeling 2017 voor gewone en geassocieerde leden
Bekijk hier de arrangementen 2017 voor buitengewone leden

Bent u BLN?
Word lid en draag bij aan een glansrijke toekomst voor de binnenvaart.

Helpdesk

Speciaal voor onze leden is de helpdesk van BLN beschikbaar voor juridisch, technisch en financieel advies. Onze medewerkers putten uit jarenlange ervaring en omvangrijke parate kennis van wet- en regelgeving. Om het u makkelijk te maken hebben we op basis hiervan veelgestelde vragen en de betreffende antwoorden gebundeld. Bent u al lid? Log dan in voor een overzicht en de contactgegevens.