Direct ledenvoordeel

Voor elk lid van Koninklijke BLN-Schuttevaer is er een passend ledenvoordeel. U profiteert van aanbiedingen van andere bedrijven omdat u lid bent van BLN-Schuttevaer!

Er zijn voordelen die al in uw lidmaatschap zitten, zoals een uur gratis advies van VANDIJK advocaten of een uur gratis advies van boekhoudkantoor Stichting ABRI, gebruik van onze Helpdesk etc.

Maar u kunt ook zelf kiezen om gebruik te maken van een korting indien u een wasmachine aan wilt schaffen, een Esso tankkaart voor privé of zakelijk gebruik nemen, of om van collectiviteitskortingen op verschillende verzekeringsproducten te profiteren.

Per 1 januari 2016 is het ledenvoordeel pakket waar u als lid van BLN-Schuttevaer toegang toe heeft, enorm uitgebreid. Voor zowel de particulier, de varende ondernemer of de grote bedrijven die buitengewoon lid zijn; voor elk is er wat wils.

De ledenvoordelen gelden voor u, uw gezin en uw werknemers.

Klik hier voor een overzicht van de zakelijke voordelen.

Klik hier voor een overzicht van de persoonlijke voordelen

Uw contactpersoon voor ledenservice

Voor meer informatie of vragen over de ledenservice van BLN neemt u contact op met onze beleidsadviseur Ledenservice Inger Graafland via ingergraafland@bln.nl of telefoonnummer 078-7820565